ACNE

Er zijn heel veel verschillende soorten acne. Acne met veel ontstekingen, acne met voornamelijk mee-eters en verstopte poriën, rest acne in de vorm van littekens en ga zo maar door. Voor elk type acne is er een andere behandeling. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van verschillende soorten acne en help je graag om weer een mooie huid te krijgen. Aan de hand van een uitgebreide huidanalyse en intakegesprek kan ik voor iedereen een behandelplan opstellen. De behandeling van acne bestaat uit een aantal stappen:

  • advies over medicatie, voeding en levensstijl
  • bespreken van producten voor thuisgebruik
  • het verwijderen van verstopte poriën en ontstekingen
  • bacteriën op de huid te verminderen
  • de dode huidcellen te verwijderen en de verdikte huid dunner maken

Uiteraard is een intensief reinigende behandeling heel belangrijk om de huid echt te verbeteren, maar daarnaast is het ook belangrijk om de oorzaak aan te pakken. Acne kan verschillende oorzaken hebben, zoals: hormonen, voeding, levensstijl en puberteit. In sommige (ernstige) gevallen is het dan ook te adviseren om de behandeling te combineren met medicatie van een arts of dermatoloog.

 

ACNE & CLEAN

Een doeltreffende behandeling die zich richt op het tegengaan van acne, puistjes, verstopte poriën en littekens. Grondig reinigen en een actieve fruitzuurpeeling maken de huid weer rustig.

Met o.a.: onzuiverheden verwijderen & fruitzuurpeeling

60 min 60,00

 

MAAK EEN AFSPRAAK
.
FRESH & CLEAN THERAPY

Last van acne, onzuiverheden en littekens? Boek dan deze zuiverende kuur!

+ 5 behandelingen + 1 gratis
+ Gratis Cenzaa rebalancing power t.w.v. 26.50
+ Gratis spaarkaart

45 min 300,00

 

MAAK EEN AFSPRAAK