SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN

Ben je opzoek naar ontspanning, maar is je huid ook onrustig? De advanced skincare behandelingen zijn speciale schoonheidsbehandelingen waarbij ik je huid weer in topconditie breng terwijl jij lekker ligt te ontspannen. The best of both worlds!
ga naar schoonheidsbehandelingen

 

HUIDVERBETERENDE BEHANDELINGEN

Heb je last van fijne lijntjes en rimpels of littekentjes? Of is je huid dof en onrustig? Dan zijn de therapeutic skincare huidverbeterende behandelingen de oplossing. Met deze behandelingen zorg ik ervoor dat de huid weer egaal en stralend wordt!
ga naar huidverbetering

 

KUURBEHANDELINGEN

Een kuurbehandeling is een soort bootcamp voor je huid! Deze behandelingen zijn gemaakt om je huidprobleem structureel op te lossen. Perfect voor het behandelen van bijvoorbeeld acne, pigmentvlekken en een ouder wordende huid.
ga naar kuurbehandelingen

 

DEFINITIEF ONTHAREN: IPL

Vind je het vervelend om steeds te moeten scheren? En heb je last van ingegroeide haren? Met IPL worden de haren defintief verwijderd. Nooit meer scheren of harsen en geen ingegroeide haren meer. Een gladde huid het hele jaar door een gladde huid.
ga naar definitief ontharen

 

ACNE

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van acne. Heb je last van mee-eters, ontstekingen of een onzuivere huid? Of heb je littekens of vlekjes overgehouden aan acne? Dan kan ik je helpen! Deze behandeling kan vergoed worden door de verzekering.
ga naar acne

 

DONKERE HUID

Heb jij snel last van pigmentvlekjes of heb je een getinte huid en ben je op zoek naar een schoonheidsspecialiste die weet hoe je met deze huid moet omgaan? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.
ga naar donkere huid