DONKERE HUID

Heb jij snel last van pigmentvlekjes of heb je een getinte huid en ben je op zoek naar een schoonheidsspecialiste die weet hoe je met deze huid moet omgaan? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik behandel alle huidtypes, sterk gepigmenteerde afrikaanse huiden, lichtere aziatische huiden en alles daar tussen in.

 

Kennis en ervaring

Een donkere huid hoeft niet per se heel donker van kleur te zijn. De kleur van uw huid wordt bepaald door de grote van de pigmentcellen die in de huid aanwezig zijn.

De gepigmenteerde huid verschilt op veel vlakken met de niet-gepigmenteerde huid. Zo is bijvoorbeeld de porie structuur anders, de talgproductie is sterker en natuurlijk reageert een gepigmenteerde huid vaak anders / sterker op behandelingen en producten. Deze huid heeft ook veel sneller last van pigmentvlekjes. Daarom moet er tijdens de behandeling meer aandacht besteed worden aan het analyseren van de huid en het bepalen van het huidtype. Om de gepigmenteerde huid goed te kunnen behandelen is dan ook veel kennis en ervaring nodig.

Ikzelf en een groot deel van mijn familie, hebben een gepigmenteerde huid. Hierdoor heb ik jarenlange persoonlijke ervaring met dit huidtype. Daarnaast heb ik veel trainingen en opleidingen gevolgd waardoor ik mezelf heb gespecialiseerd in het behandelen van de gepigmenteerde huid en het herkennen van verschillende huidaandoeningen.

 

Behandelingen

Een behandeling voor de donkere huid is op zich niet anders dan een behandeling voor een andere huid. Ik heb daarom ook geen speciale behandelingen voor de donkere huid. Dat betekent dat je (bijna) elke behandeling die ik aanbied kan ondergaan. Ik houd tijdens de behandeling altijd rekening met een aantal factoren en gebruiken mijn kennis om ook de donkere huid zoveel mogelijk te kunnen verbeteren. De producten die ik gebruik zijn 100% natuurlijk en ook zeer geschikt voor de donkere huid.