Een bezoekje aan de schoonheidsspecialist wordt vaak gezien als een luxe. Iets wat je alleen doet op vakantie of voor een speciale gelegenheid. Het verzorgen van de huid valt niet bij iedereen onder “persoonlijke verzorging”.

Terwijl we wel 2 keer per jaar naar de tandarts gaan voor een reinigende behandeling. En elke paar weken ons haar gaan doen bij de kapper. Waarom zou je je huid dan niet regelmatig en goed verzorgen?! Ik heb de 6 belangrijkste redenen voor je op een rijtje gezet!

 

 1. Je huid heeft het nodig!
  De belangrijkste reden vind ik dat je huid het absoluut nodig heeft! Het verzorgen van je huid is net zo belangrijk als elke dag je tanden poetsen! Elke dag wordt onze huid blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf zoals, sigarettenrook (ook als je zelf niet rookt), uitlaatgassen, uv-straling etc. Het is daarom belangrijk om je huid thuis goed te verzorgen en regelmatig je huid grondig laat reinigen bij de schoonheidsspecialist.
 1. Visitekaartje.
  Je huid is je visitekaartje, het is het eerste wat iemand ziet als hij/zij jou aankijkt. En daarom super belangrijk om er voor te zorgen dat je er op je best uit ziet!
 1. Een momentje voor jezelf. Een bezoek aan de schoonheidsspecialist is niet alleen goed voor de huid maar is ook even een momentje voor jezelf. Je hoeft nergens aan te denken en alle aandacht is voor jou. Een moment om even lekker te relaxen.
 1. Goed voor je gezondheid!
  De ontspannende massage is niet alleen goed voor de huid, maar ook voor je gezondheid. Het bevordert namelijk de bloedcirculatie, voert afvalstoffen af, vermindert stress en spanning en verbetert het immuunsysteem. Hartstikke goed voor de gezondheid dus!
 1. Behandelen van huidproblemen.
  Huidproblemen kunnen heel vervelend zijn en gaan 9/10 keer niet vanzelf weg. Voor het behandelen van huidproblemen heb je intensieve behandelingen, de juiste producten en goed advies nodig. En waar krijg je dat? Bij de schoonheidsspecialist!
 1. Tegen gaan van huidveroudering.
  Ouder worden we (gelukkig) allemaal, alleen soms verouderd onze huid sneller dan dat we willen. Het goed verzorgen van je huid gaat huidveroudering tegen. Een huid die optimaal functioneert en is beschermd tegen schadelijke invloeden van buiten verouderd veel minder snel. Hoe vroeger je begint, hoe langer je huid jong en fris blijft.


Er zijn nog genoeg andere redenen om je huid goed te verzorgen en regelmatig naar de schoonheidsspecialist te gaan. Maar waar het allemaal op neer komt is dat je huid het nodig heeft. En jij ook! Gun jezelf daarom elke maand 1 momentje om naar de schoonheidsspecialist te gaan en jezelf en je huid in het zonnetje te zetten!