Diamond touch?! Wat is dat eigenlijk ?

Heel simpel gezegd is de Diamond touch een behandeling om de huid structureel te verbeteren. Maar een simpele uitleg is natuurlijk niet genoeg. Hoe dit apparaat de huid precies kan verbeteren zal ik uitleggen.

Normaal gesproken duurt het 28 tot 35 dagen voordat de bovenste huidlaag zich vernieuwd. In deze periode worden er nieuwe cellen aangemaakt en worden de oude en beschadigde cellen afgestoten. Naar mate we ouder worden vertraagd dit proces. Ieder extra kaarsje op de verjaardagstaart, is een extra dag voordat de huid zich volledige heeft vernieuwd! Doordat de nieuwe huidcellen minder snel worden aangemaakt, herstelt de huid zich ook veel minder snel na beschadigingen. Het resultaat? Huidveroudering, pigmentvlekjes, littekens, een droge en doffe huid etc. En natuurlijk willen we allemaal een mooie en gezonde huid, zonder vlekjes en rimpels. De oplossing? De Diamond touch!

 

Wat doet de Diamond touch?

De Diamond werkt op de bovenste huidlaag, ook wel de opperhuid of epidermis genoemd en de tweede huidlaag, de lederhuid of dermis. De opperhuid vormt een natuurlijke beschermlaag tegen chemische stoffen, tegen uitdroging en beschadiging door zonlicht. Hij beschermt ons ook tegen het binnendringen van bacteriën, schimmels en virussen. In de tweede huid laag, de lederhuid, worden de collageen- en elastine vezels aangemaakt. Deze vezels zorgen ervoor dat onze huid strak en rimpelvrij blijft. Heel belangrijk dus! Met de Diamond touch behandeling wordt het huidvernieuwingsproces weer versneld en kan de huid echt structureel verbetert worden. Dit komt door deze belangrijke onderdelen:

1. Het peelen van de huid. De diamanten tip verwijderd de dode en beschadigde cellen en zorgt dat nieuwe huidcellen sneller worden aangemaakt. Met het verwijderen van de “beschermende” laag maak je gecontroleerd een kleine beschadiging aan de huid. Een beschadiging?! Ja een beschadiging! Deze heeft juist een geweldig huidopbouwend effect! En geen zorgen, de opperhuid is nog geen halve millimeter dik, dus je ziet er zelf helemaal niks van. Het verwijderen van deze laag heeft de volgende positieve effecten:

  • stimuleert de opbouw van nieuwe cellen
  • geeft een verbetering in de kwaliteit van de nieuwe cellen
  • het verbetert de beschermende functie van de huid
  • het verminderd vochtverlies
  • aanmaak van collageen en elastine

2. Vacuümzuigkracht. Het vacuüm zuigen van de huid tijdens de behandeling zorgt voor een verbeterde doorbloeding en het stimuleert de aanmaak van collageen- en elastine vezels. Deze zijn verantwoordelijk voor de structuur en dikte van de huid.

3. Insluisen van werkstoffen. Tijdens de behandeling worden er krachtige werkstoffen op de huid gespoten. Deze werkstoffen dringen, door het verdunnen van de huid, door tot in de diepere huidlagen.

4. Bindweefselmassage. Deze intensieve massage is een geweldige manier om de huidconditie te verbeteren. Bindweefselmassage wordt uitgevoerd op de dieper gelegen huidlagen. Hierdoor is het een perfecte aanvulling op de Diamond touch behandeling. Zo krijgen alle huidlagen een boost.

 

Diamond touch, een geweldige behandeling!

Kortom de Diamond touch is een geweldige behandeling die in kuurverband u de mogelijkheid geeft om zonder ingrijpende behandelingen toch een stralende en jonge huid te realiseren. Verlangt u ook naar een mooie, gezonde en egale huid? Zonder dat u allerlei (pijnlijke) cosmetisch ingrepen moet ondergaan? Dan is dit de oplossing. Vergeet botox, vergeet een facelift, vergeet chirurgie!  Start vandaag nog met de Diamond touch behandeling!