THERAPEUTIC SKINCARE HUIDVERBETERENDE BEHANDELINGEN

Bewezen effecten en baanbrekende resultaten! De huid wordt behandeld met liftende bindweefselmassages, fruitzuren en innovatieve producten. Deze toonaangevende therapeutische behandelingen stimuleren de aanmaak van nieuwe cellen en gaan de tekenen van huidveroudering tegen. Ideaal voor het behandelen van acne, fijne lijntjes en rimpels, littekens, pigmentvlekjes, rokershuid, grove poriën etc.

Voor een optimaal resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig, daarom worden deze behandelingen ook aangeboden in kuurverband. Een kuur bestaat uit 4-6 behandelingen, zo kunnen huidproblemen structureel aangepakt worden.

 

UPGRADES

Geef de behandeling een extra boost! De verschillende musthaves zijn bij elke behandeling bij te boeken. Bijvoorbeeld epileren van de wenkbrauwen, harsen van de bovenlip of het toevoegen van een ampul. Zo kan elke behandeling helemaal naar wens worden aangepast.

AHA THERAPY TREATMENT

Een intensieve behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van fruitzuren. Dit stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen en heeft een antibacteriële werking.

Met o.a.: reinigen & fruitzuurpeeling

30 min 30,00

 

MAAK EEN AFSPRAAK
.
BOTULINE FACE TREATMENT

Hoogwaardige behandeling met actieve massage, speciale werkstofcomplexen en een liftend masker die uw huid een natuurlijke facelift geven. Een perfect alternatief voor botox!

Met o.a.: botuline masker & drukpuntmassage

60 min 89,00

 

MAAK EEN AFSPRAAK
ACNE & CLEAN TREATMENT

Een doeltreffende behandeling die zich richt op het tegengaan van acne, puistjes, verstopte poriën en littekens. Grondig reinigen en een actieve fruitzuurpeeling maken de huid weer rustig.

Met o.a.: onzuiverheden verwijderen & fruitzuurpeeling

60 min 60,00

 

MAAK EEN AFSPRAAK
 .
BOTULINE EYE TREATMENT

De stimulerende bindweefselmassage en het botuline masker laten rimpeltjes vervagen en verbeterd de oogcontouren. Meteen een oogverblindend resultaat.

Met o.a.: botuline oogmasker & bindweefselmassage

30 min 35,00

 

MAAK EEN AFSPRAAK
DIAMOND TOUCH (MICRODERMABRASIE)

De huid wordt op een veilige en effectieve manier gepeeld met een diamanten tip waarbij tegelijkertijd een huidherstellend serum wordt ingesluisd. De beste manier om de huid structureel te verbeteren.

Met o.a.: reinigen & microdermabrasie

30 min 35,00

 

MAAK EEN AFSPRAAK
.
WHITENING & BRIGHTENING TREATMENT

Perfecte behandeling tegen ongewenste pigmentvlekjes, onzuiverheden, ontsierende beschadigingen, zonneschade en een doffe teint. Maakt de huid weer egaal en stralend.

O.a.: microdermabrasie & fruitzuurpeeling

45 min 45,00

 

MAAK EEN AFSPRAAK