ADVANCED SKINCARE SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN

Maximale huidverbetering met een heerlijke oosterse beleving! Deze luxe schoonheidsbehandelingen zijn de perfecte combinatie van huidverbetering én ontspanning. Door de innovatieve producten wordt de huid optimaal verzorgt en verbetert, terwijl de verschillende massagetechnieken zorgen voor ultieme ontspanning. De oosterse invloeden zorgen voor een unieke ervaring.

Ben je opzoek naar meer dan alleen ontspanning of heb je een huidprobleem waar je graag wat aan wilt doen? Kijk dan bij onze huidverbeterende behandelingen! Hier vind je o.a. behandelingen tegen lijntjes en rimpels, pigmentvlekken en littekens.

 

UPGRADES

Geef de behandeling een extra boost! De verschillende musthaves zijn bij elke behandeling bij te boeken. Bijvoorbeeld epileren van de wenkbrauwen, harsen van de bovenlip of het toevoegen van een ampul. Zo kan elke behandeling helemaal naar wens worden aangepast.

ADVANCED SKINCARE

Wil je ontspannen maar ook je wenkbrauwen weer mooi in model? Dan is deze behandeling perfect! Je huid straalt, de wenkbrauwen zijn weer strak en de nek en schouders weer soepel!

Met o.a.: massage & epileren.

60 min 45,00

 

MAAK EEN AFSPRAAK
 .
IMPRESSIONS

Droom helemaal weg tijdens deze heerlijke ontstressende wellness behandeling met direct zichtbaar effect. Deze behandeling staat helemaal in het teken van ontspanning.

Met o.a.: scrubben & drukpuntmassage.

60 min 45,00

 

MAAK EEN AFSPRAAK

FOR MEN

Last van ingegroeide haren, verstopte poriën of ontstoken haarzakjes? Deze reinigende behandeling is speciaal afgestemd op de huidbehoefte van de mannen.

Met o.a: verwijderen ingegroeide haren & mee-eters.

60 min 45,00

 

MAAK EEN AFSPRAAK

 .
HYALURON VITALITY

Een luxe behandeling met hyaluron. Hyaluron verhoogt de aanmaak van collageen en elastine, werkt tegen lijntjes en rimpels en hydrateerd de huid intensief.

O.a.: hoofdhuidmassage & hyaluron therapy

60 min 65,00

 

MAAK EEN AFSPRAAK

CLEAN

Deze dieptereiniging is uitermate geschikt voor een huid met mee-eters, gerstenkorrels en andere onzuiverheden. Je huid wordt goed gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd.

Met o.a.: stomen & onzuiverheden verwijderen.

.60 min 45,00

 

MAAK EEN AFSPRAAK