VERGOEDINGEN

Sommige behandelingen zoals acne en definitief ontharen worden vergoed door de verzekering. Ik ben gespecialiseerd in beide behandelingen, sta ook voor beide behandelingen geregisteerd als specialist bij de ANBOS en ben in het bezit van een AGB-code. Hierdoor is het mogelijk om de behandeling die je bij mij doet, vergoed te krijgen.

De hoogte van de vergoeding verschilt per behandeling en per zorgverzekeraar. Dit kan variëren van een klein bedrag tot een paar honderd euro. Wanneer je naar the beauty company almere komt voor een acne behandeling of voor het definitief verwijderen van je haargroei, kijk ik samen met jou naar de mogelijkheden van je verzekering. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding en zo ja, voor welk bedrag.

Je betaalt de behandeling in de salon. Je krijgt dan een factuur van mij mee die je moet opsturen naar de verzekering. Je krijgt meestal dan binnen 1 á 2 weken je geld weer terug.

Belangrijk om te weten is dat sommige zorgverzekeraars, buiten de juiste registraties van mijn kant, om een verwijs van de huisarts vragen. Deze kan je zelf bij je huisarts aanvragen. Als je niet weet hoe, help ik je hier graag bij.